четвртак, 13. децембар 2012.

Proteklih mesec dana...

Ne, nismo se ulenjili.
Tu smo. Multitasking još jačim tempom, nego do sada.
Svi koji se u Srbiji bave projektnim aktivnostima u polju umetnosti i kulture znaju da je ovo vreme deadline- a za mnoge fondove, tako da je proces pripreme predloga projekata za 2013. i apliciranje bio centralna aktivnost. Time smo i mi bili najviše zaokupljeni.
Pripremamo i knjigu o prve dve sezone Kustosiranja (decembar 2011- decembar 2012), koja će obuhvatiti naše protekle aktivnosti- razgovore sa gostima u integralnom obliku, radionice, gostovanja... kao dvojezično izdanje (srpski i engleski), koje će biti dostupno u štampanom izdanju, ali i kao .pdf dokument. Naivno smo verovali da ćemo taj posao završiti do kraja godine, ali... U svakom slučaju, uskoro.
Za nas je vreme, nakon učestvovanja na 53. Oktobarskom salonu značilo i pojačanu i redovnu aktivnost tekućeg semestra na našem Akademskom kursuKUSTOSIRANJE:Tehnologija izložbenog procesa/ realizacija projekta- „stvaran svet“Učestvovali smo na nekoliko stručnih skupova, međunarodnih istraživačkih, edukativnih programa, kao autori Kustosiranja i/ ili predstavnici našeg U.G. ARTIKAL, Beograd. Takve aktivnosti nastavljamo i skorim učestvovanjem na Konferenciji "Zašto je civilni sektor otišao u... i kako sam ja tome doprineo/la", naredne nedelje.
Nego...

Study and research trip Bilbao...




























Vrlo uskoro...



Нема коментара:

Постави коментар