петак, 29. јун 2012.

Kustosiranje #13 - fotografije

U četvrtak, 28.06. u 18 časova, održano je Kustosiranje #13 u Muzeju savremene umetnosti (Ušće 10, Blok 15). U prvom delu smo imali priliku da ugostimo Zoranu Đaković, koordinatorku manifestacije Oktobarski salon iz Kulturnog centra Beograda i čujemo nešto više o njenom iskustvu na toj manifestaciji, kustoskim izazovima i potrebnim veštinama.

Nakon razgovora, sledila diskusija sa učesnicima susreta gde je tema evaluacije bila posećena izložba u MSU.
















среда, 27. јун 2012.

Fotografije sa današnjeg javnog vođenja kroz MSU




U sredu, 27.06. u 17 časova, posetili smo Muzej savremene umetnosti (Ušće 10, Blok 15) koji je otvoren do septembra sa (ne)izložbom Šta se dogodilo sa Muzejom savremene umetnosti?


Kustoskinja MSU Una Popović, jedna od autorki postavke, je za nas održala vođenje kroz izložbu i pružila nam interesantan uvid u kustoske izazove u radu sa ovom izložbom, (zatvoreni) MSU, kao i renovirani depo muzeja.





























понедељак, 25. јун 2012.

Kustosiranje #13 - poslednji susret ove sezone - četvrtak 28.06. u 18 časova u MSU



Ove nedelje će biti održane dve aktivnosti u sklopu poslednjeg susreta za prvu sezonu Kustosiranja.

U sredu, 27.06. u 17 časova, posetićemo Muzej savremene umetnosti (Ušće 10, Blok 15) koji je otvoren do septembra sa (ne)izložbom Šta se dogodilo sa Muzejom savremene umetnosti? Kustoskinja MSU Una Popović, jedna od autorki postavke, će za nas održati vođenje kroz izložbu i pružiti nam uvid u kustoske izazove u radu sa ovom izložbom i (zatvorenim) MSU.

U četvrtak, 28.06. u 18 časova, biće održano Kustosiranje #13 u Muzeju savremene umetnosti (Ušće 10, Blok 15). U prvom delu imamo čast da ugostimo Zoranu Đaković, koordinatorku manifestacije Oktobarski salon iz Kulturnog centra Beograda. Nakon razgovora, sledi diskusija i radionica sa učesnicima susreta gde će tema evaluacije biti posećena izložba u MSU.

Vidimo se!